آگهی های ویژه

تبلیغات

تبیلغات بنری در سایت ما

پنجره دو جداره گرمایشی

پنجره دو جداره گرمایشی

کد مطلب : 99082001

این پنجره دوجداره که نوعی از مایع در آن وجود دارد، گرمای روزانه خورشید را جذب می کند و در شب آن را آزاد می کند.

بطور کلی پنجره های تو جداره جهت بهینه سازی مصرف انرژی بسیار تاثیر دارند، در عین حال دانشمندان سنگاپوری با استفاده از این پنجره ها، کارایی بهتری را برای پنجره های دوجداره در نظر گرفته اند.

محققان بجای پر کردن گاز بین جداره شیشه ها، آن را با مایعی پر کرده اند که جذب کننده حرارت باشند.

پنجره هوشمند، آزمایشی جدید در دانشگاه فنی نانیانگ ساخته شده و شامل دو صفحه شیشه معمولی می باشد که فضای مابین آن با محلولی متشکل از هیدروژل مخصوص، آب و یک ترکیب پایدار پر می شود.

در طول روز ، با عبور نور خورشید از پنجره ، مایع انرژی گرمایی آن نور را جذب و ذخیره می کند. این باعث می شود که اتاق گرم نشود و باعث کاهش نیاز به تهویه مطبوع شود.

علاوه بر این ، با گرم شدن مایع ، هیدروژل موجود در آن از حالت شفاف به حالت مات تبدیل می شود. اگرچه این باعث از بین رفتن دید از پنجره می شود اما  باعث کاهش میزان نور مرئی از خارج می شود و به خنک شدن اتاق کمک بیشتری می کند.

 

وقتی خورشید در شب غروب می کند ، ژل خنک می شود و دوباره شیشه شفاف می شود و انرژی گرمایی ذخیره شده را آزاد می کند. مقداری از این انرژی از شیشه عبور می کند و به داخل اتاق می رود و تقاضا برای سیستم گرمایش ساختمان را کاهش می دهد.

و به عنوان یک امتیاز اضافی ، طبق گزارشات ، پنجره هوشمند 15 درصد بیشتر از پنجره های دو جداره سنتی سر و صدای خارجی را جذب می کند.
بر اساس شبیه سازی و آزمایش در دنیای واقعی ، مشخص شده است که استفاده از پنجره ها می تواند مصرف انرژی را در ساختمان های اداری تا 45 درصد کاهش دهد. این دانشگاه اکنون به دنبال شرکای صنعتی برای کمک به تجاری سازی این فناوری است ، که در مقاله ای که اخیراً در ژورنال Joule منتشر شده است ، توضیح داده شده است.

دانشمندان دانشگاه Loughborough انگلیس روی سیستم مشابهی کار کرده اند ، اگرچه سیستم آب ساده آنها استفاده می کند. هنگامی که آن آب توسط خورشید گرم شد ، از پنجره خارج می شود و در یک مخزن ذخیره می شود. در شب ، سپس آب گرم از مخزن خارج می شود و به لوله های دیوارها منتقل می شود و فضای داخلی ساختمان را گرم می کند.

منبع: دانشگاه فناوری نانیانگ
اطلاعات

  • سایت املاک آی شهر : ishahr.ir
  • سایت مشارکت در ساخت آی شهر : ishahr.co
  • سایت صنعت ساختمان آی شهر : ishahr.org
  • سایت مدریت ساختمان آی شهر : ishahr.net
لطفا نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا